Gouden Gids bezorgen

Bij de Sandd gaat het inmiddels redelijk met het bezorgen. Vanmorgen was mijn derde bezorgdag, en het loopt al redelijk lekker nu.

Ik heb nog een (tijdelijk) baantje erbij. In mijn regio worden momenteel de nieuwe Gouden Gidsen verspreid. Ik mag daarvan een postcode doen. Dit betekend dat ik ongeveer 1000 adressen van een Gouden Gids moet voorzien. Dit is best pittig, omdat ze ongeveer een kilo per stuk wegen. Vanmiddag heb ik de eerste bezorgd.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

16 reacties op “Gouden Gids bezorgen

 1. Hoi Caspar,

  Leuk dat je ook gelijk lid bent geworden van Bloggers Hyves…. en waarom wij gestopt zijn met de verkiezing, tja dat kun je lezen op ons log, zoals je weet proberen wij altijd zo snel mogelijk een reactie terug te geven en ook via email, maar als je zoiets organiseerd en wij vragen per email op zondag iets, en herhalen dit dat 3 keer in die zelfde week en je krijgt dan pas de zaterdag erna een emailtje terug, nou sorry….. dat getuigd bij ons niet van een organisatie…. en natuurlijk ook wij hebben wel eens een email storing kan gebeuren daar doe je niets aan maar als die zelfde vraag of zelfs vragen via je log worden gesteld, kun je die als je tenminste de moeite neemt om die op je log te plaatsen ook daar lezen….. dan kan je in ieder geval via je log even aangeven dat je even tijdelijk niet in staat bent om email persoonlijk te beantwoorden.

  Tja wij zullen wel zeikerds zijn maar zo denken wij erover, denk eens aan de mensen die zich hebben ingeschreven…… als wij ineens geen weekbrieven meer kunnen versturen zouden we dat ook via ons log aan jullie kenbaar maken, zo hoort dit toch, vinden wij…..

  Veel succes met het rondbrengen van de goudengids, en tot ziens….

  Groeten Marjan

 2. Hee Cas,

  Beetje late reactie, maar daarom niet minder gemeend; ik wil idd snel weer eens een kijkje in Zandvoort komen nemen, lijkt me gezellig!! En, bevalt het werk je een beetje? Hoop van wel! Ik kan écht niet naar je log kijken zonder een smachtende blik op Pluto te werpen… Zucht, wat heb ik toch met die grote bullenbakken? :-)
  Liefs,
  Cin

 3. hallo, ik lees zo je stukje over het bezorgen van de gouden gids en ik heb me daar ook voor opgegeven. Neemt het veel tijd in beslag en wat verdien je per boek?
  groetjes Marjan

 4. Het levert qua geld niet zoveel op, maar het is zeker leuk om te doen. Omdat het vrij zwaar werk is, staat het ook goed op je CV. Naast een vergoeding per gids krijg je ook een vergoeding per ritje naar de loods (waar je ze kunt laden). Je krijgt de gidsen niet thuis bezorgt. Reken voor een wijk 1000-7000 gidsen. Hiervoor heb je ongeveer een maand de tijd.
  Er zitten er 9 in een pak en ze wegen ongeveer 900 gram. Je moet zelf een systeem bedenken hoe je die gidsen gaat bezorgen.

  Mocht je meer vragen hebben dan hoor ik dat graag :)

 5. Ik kreeg een flyer in de bus met een aanmeldingskaart er op, waarop ik mijzelf kon aanmelden. Ik heb geen website kunnen vinden waarop je je kan aanmelden.

 6. Hoi Cassie,
  Sorry ik ben een beetje laat, maar heb inmiddels naar het contactadres van de gouden gids een mail gestuurd en ben terug gebeld. Sta nu op de lijst voor oktober als hij weer verspreid moet worden. In elk geval bedankt voor je antwoord.
  Gr Carin

 7. ik heb de telefoon boeken bezorgd. dit hebben we gedaan met behulp van een winkelwagentje zo konden we er heel veel meenemen het is wel zwaar maar het werkte prima. ook omdat mijn zoontje van 1,5 mee moet en hij vondt het prachtig.succes met de goudengids boeken

 8. Hallo,
  Ik lees dat je de Gouden Gids bij jouw in de buurt heb bezorgd. Ik heb me ook opgegeven voor bij ons in het dorp. Kan je me vertellen hoeveel de vergoeding is per gids? Maakt het verschil in vergoeding of je buitenwijken doet of buurten met veel flatgebouwen? Alvast bedankt voor je antwoord. Groeten Francis.

 9. De vergoeding per gids weet ik niet. Ik denk ook dat dat een beetje afhangt van je wijk. Omdat je alle gidsen zelf uit het depot moet halen met je auto, krijg je ook voor deze ritjes (je huis naar het depot) een kilometer vergoeding. Ik had een kleine wijk met 1200 gidsen. Hier mocht ik drie weken over doen. De grootste wijken in mijn regio waren rond de 6000 gidsen.

 10. hallo Ik heb gelezen dat lullie de gouden gids hebben gelopen bij wie moet je je opgeven om de gouden gids te willen lopen ik hoop dat er iemand het aderes heeft of een telefoon nummer alvast bedankt marian

 11. Er is niet echt een centraal punt waar je je kunt opgeven om je aan te melden als bezorger. Ik heb destijds een flyer in de bus gekregen en daar op gereageerd. De bezorging wordt gedaan door het bedrijf Truvo.

 12. ik lees hier het één en ander over het bezorgen van de gouden gids. weet iemand hoeveel de vergoeding is per gids?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>