Postbezorger bij Sandd

Op werkgebied heb ik eindelijk goed nieuws te melden. Na 3 jaar werkloosheid heb ik nu een baantje gevonden voor 6-8 uur/week. Voor mij is dit m’n start in het arbeidsproces. Het betekend een baantje ver onder mijn functieniveau (ik ben afgestudeerd HBO’er), maar het is tenminste iets.

Ik ben vanaf vandaag postbezorger bij de Sandd. Dit houd in dat ik twee keer per week post rond breng, die ik van te voren zelf gesorteerd heb thuis. Sandd is een postbedrijf welke mailings en andere post van bedrijven aan particulieren bezorgt, maar ook tijdschriften etc.

Misschien dat ik hierdoor 3 dagen i.p.v. 4 dagen op het dierenasiel ga werken (tijdelijk), maar daar denk ik nog over na. Uiteraard blijft deze web-log bestaan :).

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

5 reacties op “Postbezorger bij Sandd

 1. Hee Cas,

  Lang niets van je gehoord! Was dan ook blij dat ‘k opeens een reactie van jou tegenkwam. Gefeliciteerd met je baan!! Super joh!
  Zat net eventjes weg te zwijmelen bij de foto van Pluto….Damm, ik zou zo naar Zandvoort rijden en hem meenemen!! Wat een kanjer zeg, echt een prachthond!!
  Hoe is ‘t verder met je? Met mij niet echt je van het, maar da’s inmiddels oud nieuws
  Knuff,
  Cin

 2. Deze collega feliciteert je met jouw baan bij Sandd. Het is inderdaad een stuk onder je niveau als je HBO hebt maar je kunt in er elk geval even mee bezig zijn en rustig naar iets op jouw niveau uitkijken. Overigens is het lekker werk (zeker als het lekker weer is) en goed voor de conditie en de lijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>