Iets heel anders: 5e week Sandd en ander nieuws

Inmiddels bezorg ik al vijf weken de post bij de Sandd. Sinds deze week heb ik er weer een tweede wijk bij gekregen. Dit betekend nog meer post, maar ook wat meer inkomsten. Ik hoop dit werk niet lang te hoeven doen, maar voorlopig ben ik er wel tevreden mee.

Het was geen vetpot maar het geld wat ik verdiend heb aan de Gouden Gidsen bezorgen is inmiddels alweer een tijdje geleden op mijn rekening verschenen. Je krijgt er in ieder geval wel spierballen van.

Aankomende zaterdag heb ik mijn examen voor het diploma startende ondernemer in het MKB (het vroegere middenstands diploma). Het is zeker een droom van mij geweest om iets voor mijzelf te gaan doen. Hierbij denk ik aan het opzetten van een internet winkel. Ik zoek hiervoor nog wat inspiratie en wat ideetjes.

Daarnaast komen binnenkort natuurlijk weer een aardige hoeveelheid EHBO hulpverleningen er aan. Ik heb er al verscheidene gedaan dit jaar. Dit werk blijf ik leuk vinden.

En nu een beetje reclame maken voor mijzelf :) :

Waar ik inmiddels ook redelijk bekwaam in ben geworden is het snel versturen van (kleine) mailings. Voor een hier niet te noemen stichting verzorg ik al vele jaren de mailing. Uiteraard kan ik hier niet van leven, maar dit kan veranderen als ik voor meerdere hun mailings kan verzorgen. Mocht je interesse hebben dan hoor ik dat graag.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

5 reacties op “Iets heel anders: 5e week Sandd en ander nieuws

  1. Ik ben hier in geen eeuwen meer geweest, je moet het me maar vergeven. Ik zit helemaal in het hyves gebeuren en dat slokt te veel tijd in. Ik ben van plan mijn leven te beteren en weer wat meer tijd in mijn weblog te gaan steken. Hele fijne week en succes met het bezorgen.
    liefs dinie

  2. Dag Cassie, ik heb ook Gouden Gidsen gelopen in juni 2008, maar ik heb nog steeds geen geld op mijn rekening gekregen. Weet jij met wie ik contact kan opnemen? Is er een kantoor in Amsterdam?

  3. Ik zou proberen contact op te nemen met Truvo. Dit is de organisatie achter het versturen van de Gouden Gidsen, maar als het goed is heb je een telefoonnummer gekregen waar je naar toe kunt bellen bij vragen. Ik zou dat eerst proberen.

  4. Succes met je examen op 19 april a.s. (Je schreef immers op 13 april dat je a.s. zaterdag examen moet doen voor een ondernemersdiploma). Laat weten of je geslaagd bent. Dan kan ik je feliciteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>