Tweede jaar Gouden Gids bezorgen

Inmiddels ben ik alweer een kleine week bezig met het bezorgen van Gouden Gidsen. Dit jaar heb ik een iets grotere wijk dan vorig jaar. Qua gidsen zit ik deze keer op ongeveer 1700 gidsen. Vorig jaar waren dit er ongeveer 1100. Ik merk wel dat het wel eens de laatste keer zal zijn dat er Gidsen bezorgd gaan worden. De Gouden Gids is gefuseerd met de Telefoonboek.

Het bezorgen gaat gelukkig stukken sneller dan vorig jaar. Dit komt natuurlijk ook doordat ik alweer een jaartje de post voor de Sandd bezorg.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

5 reacties op “Tweede jaar Gouden Gids bezorgen

 1. Al een tijdje niet meer op je log gekeken, maar wat is Mantra een super mooie hond!!! Super dat Mantra, Viking en de andere 3 geplaatst zijn en goed het jaar 2009 kunnen starten!

 2. Hoi Cassie, ik ga over 2 weken ook beginnen met het bezorgen van de Gouden Gids (althans, ik heb een brief ontvangen dat ik moet bellen ter bevestiging hiervan).
  Maar mijn grote vraag (die ik dus nergens kan terugvinden): wat verdient het?? Wat hou je er (netto) van over? Mail je me aub even? Bedankt!

 3. hallo
  hoe oud moet je zijn om de goudegids te gaan bezorgen
  waar moet ik zijn ,ik wil het ook geaag doen.
  weet u waar ik me moet melden?
  mvg m wagenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>