Geen Sandd meer

Afgelopen maandag heb ik afscheid genomen van mijn postbezorger baantje bij Sandd. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik er meer energie in moest stoppen dan mij het baantje waard was. Wat ik wel een beetje zal missen zijn de katten die naar je toe kwamen omdat ze persé een knuffeltje wilde hebben en de leuke gesprekjes met de buurtbewoners.

Omdat privé mijn leven momenteel een beetje op de schop gaat: Ik ben aan het verhuizen, ik ga eindelijk het ouderlijk nest verlaten en ik in het nieuwe seizoen begin met de opleiding ‘praktijk diploma boekhouden’, houd ik gewoon te weinig tijd over voor mezelf en om de leuke dingen te doen in het leven. Ik heb dit ook gewoon nodig. Sandd hoort hier daarom dus niet meer bij.

Mocht iemand dus interesse hebben in een bijna kompleet Sandd werkkleding pakket (alleen de broek ontbreekt) + een Sandd muts, laat dan eventjes een berichtje achter. Ik vraag er wel een kleine vergoeding voor (een kompleet pakket is namelijk 20 euro waard).

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

2 reacties op “Geen Sandd meer

  1. Kan het begrijpen ik bezorg ook voor Sandd je stopt er veel energie in door uit te sorteren en op straat te zetten en dan je route nog eens te lopen dat voor een 4,50 Euro per uur voor de snelle jongens en meiden doe je het langzamer dan moet je met 3 Euro tevreden zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>