Berichtje van Nose

Tussen eind 2008 en begin 2009 zat er een Bull Terriër teefje met de naam Nose in het dierenasiel. Nose werd bij mij al snel een favorietje op dat moment. Ik was daarom ook enorm blij dat zij in maart 2009, op toen 9 jarige leeftijd, een nieuw huisje kreeg.

Twee weken geleden kreeg ik in mijn e-mailbox een berichtje van de nieuwe eigenaar van Nose. Ik was hierdoor enorm verrast. Sinds de oprichting van mijn web-log vier jaar geleden was dit pas twee keer eerder gebeurd (eerste keer Snowy en de tweede keer Daan en Annie).

Volgens de nieuwe eigenaar van Nose gaat het nog steeds goed met haar. Twee foto’s, die onderaan deze log staan, laten dit duidelijk zien.

Nose1_400x400_4

Nose2_400x400

(de copyright van deze foto’s liggen bij de nieuwe eigenaar van Nose en zijn met toestemming gebruikt.)

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

6 reacties op “Berichtje van Nose

  1. Kijk, ook eens een leuk bericht van dieren die wel een goede eigenaar/baasje gevonden hebben, mensen die met het ras om kunnen gaan en een stuk inlevingsvermogen hebben in het dier wat ze aangeschaft hebben!
    Maar Cas, met mij gaat alles goed en ik ben vanaf heden weer op web-log te vinden. Hoe is het verder met jou? Gezond en wel en tevreden?
    groetjes van mij!

  2. Jaaa daar ben ik weer…… stom he dat ik dit al weer vergeten was?
    Nou ja, ik heb je uitgelegd zopas hoe t zit, kan er helaas ook verder niet zoveel aan doen op t moment!
    Leuk dat je hier was, ik wens je nog veel plezier met de baby hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>