(Betaald) werk gevonden

Het is eindelijk zo ver! Ik heb een echte vaste baan gevonden.

Op mijn web-log schrijf ik over het algemeen geen dingen op uit en over mijn privéleven. Dit wil ik ook graag zo houden. Ik heb daar mijn redenen voor. Dit wilde ik echter wel met jullie delen :).

Een klein jaar geleden ben ik weer de schoolbanken ingedoken en met een opleiding begonnen die ik hopelijk aan het einde van deze maand kan afsluiten met een goed examen en diploma. Dankzij deze studie heb ik nu een baan gevonden.

Ik blijf zeker chauffeur bij de dierenambulance, alleen zal ik hier minder tijd voor hebben. Dit vind ik jammer want ik doe het met veel liefde.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

1 reactie op “(Betaald) werk gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>