4 juni 2011

Zoals vermeld in mijn eerste berichtje van vandaag ben ik weer begonnen bij de dierenambulance.

Tijdens mijn eerste dienst sinds mijn terugkomst, had ik vier klusjes.

Het eerste klusje was een prachtige Golden Retriever ophalen die afgestaan werd door zijn eigenaar. De eigenaar kon er, vanwege ziekte, niet meer voor zorgen. Ik vermoed dat deze hond niet lang hoeft te wachten voordat ze een nieuw baasje gevonden heeft.

Het tweede ritje werd de tweede keer dat ik tijdens deze dienst het dierenasiel zou bezoeken. We kregen de melding van een zeer schattige zwerfkat. Ze zag er helaas wat uitgedroogd en magertjes uit maar was heel sociaal naar ons. Helaas was ze niet gechipt en ook onbekend in de regio. We hebben haar naar het dierenasiel gebracht waar ze opgevangen werd.

Een bezoekje aan het vogelhospitaal zou mijn derde klus van de dag worden. Op de centrale werd een gewond kauwtje binnengebracht. Deze hebben we maar bij het vogelhospitaal ingeleverd.

De laatste melding betrof een aangereden eend. Deze hebben we nergens kunnen vinden op de aangegeven lokatie.

Deze dienst was er eentje op een doordeweekse dag. Hierdoor reed ik met een collega. Dit is altijd wel gezellig. Als je in het weekeinde of s' avonds/s' nachts rijd dan heb je die luxe niet. Dit is wel jammer.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

5 reacties op “4 juni 2011

  1. Hier werk je nooit alleen op de ambu, das wel zo prettig. Alhoewel je soms ook ingedeeld kunt worden met iemand die je niet zo aardig vindt dat is dan de keerzijde.

    Hopelijk blijf je er weer veel plezier aan beleven maar zul je ook snel weer werk vinden dat je leuk vindt om te doen!

  2. Dat is dan inderdaad meteen erg jammer. Zo zie je maar weer dat voor beide een keuze valt te maken. Soms is het wel prettig om op iemand terug te vallen, ook al is het contact niet zo goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>