24 juli 2011

Dankzij het slechte weer, het regende de hele dag, zou deze dag een van de rustige diensten worden die ik in een lange tijd gedraaid heb. Ik hoefde maar een ritje te rijden namelijk.

De melding was een gevonden moederpoes met een kitten. Hier zat nog een verhaal bij, maar deze ga ik hier niet benoemen. Oorspronkelijk had deze moederpoes vier kittens. Volgens ingewijden waren er helaas twee overleden en was er eentje ontvreemd.

De moederpoes en de kitten waren makkelijk te vangen en waren ook redelijk sociaal. Erg bang, dat wel. Gelukkig hebben ze nu een warm nestje gekregen in het dierenasiel waar ze allebei vast snel een nieuw huisje zullen vinden.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

2 reacties op “24 juli 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>