26 juni en 3 juli 2011 (samenvatting) (een wonder)

Vanwege persoonlijke omstandigheden deze keer een samenvatting van de laatste twee diensten. Van de eerste dienst heb ik alleen de aantallen onthouden. De tweede dienst had alleen maar vogel ritten.

Op 26 juni had ik 5 ritjes. Vier ritten betroffen katten en een rit was een duifje. Een van die katten is het wonder waar ik naar refereer in de blog titel. Dit verhaal kun je hieronder lezen.

Op 3 juli had ik 7 ritjes. Dit waren allemaal vogel ritjes. Vier meeuwen, een mus, een mereltje en een kauwtje. Het kauwtje en een van de meeuwen waren dusdanig gewond dat herstel onmogelijk was.

Eerst een korte introductie op de rit van de kat waar ik het hierboven had. Zeven weken daarvoor ontstnapte bij een zeer goede kennis van mij haar kat. Meerdere dagen zoeken en informeren, ik ben zelfs met haar naar het dierenasiel geweest om te informeren of de kat hier zat, bracht niets op. Deze kennis had, helaas, de hoop opgegeven dat ze haar kat ooit terug zou zien. Ook omdat ze dichtbij een drukke straat woonde.

Tegen het einde van mijn dienst kreeg ik een melding door dat er een kat was gevonden. De kat zag er vermagerd uit, had een lelijke wond en leek alsof het in de olie was gevallen. Toen ik een identificatie deed op de kat, zag ik dat de kat een kokertje had met een adres er in. Dit adres kwam mij bekend voor, namelijk het adres van deze goede kennis. Ik kon haar dus heel blij maken maar ook mededelen dat de kat dringend naar de dierenarts moest. De kat is daar een dagje ter observatie gebleven. Inmiddels gaat het goed met de kat.

Ik vind het een wonder dat ik nou degene ben die een dier terugvind van een bekende. Ik was ook erg blij voor haar.

 

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

3 reacties op “26 juni en 3 juli 2011 (samenvatting) (een wonder)

  1. Ja hoe groot is inderdaad de kans, dat uitgerekend jij dat katje zou vinden… inderdaad een wonder, toch leuk om te lezen dat die de wereld nog niet uit zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>