Een update: Te lang geleden

In mijn laatste blog van 11 januari j.l. blogde ik dat ik een nieuwe baan had bij een paarden pensionstal. Helaas bleek dat na drie maanden deze baan toch voor mij veel te zwaar was en is er gezamelijk besloten dat deze baan niet voor mij is.

Nu ben ik dus druk zoekende naar een nieuwe betaalde baan. Met gemiddeld de laatste paar weken 1-3 sollicitaties per week hoop ik toch echt snel wat te vinden.

Privé is het gelukkig nu ook weer een stuk stabieler. Het afgelopen jaar was het erg hobbelig op dit vlak. Dit had verscheidene oorzaken. Uiteraard ga ik daar hier niet op in.

Momenteel rijd ik twee diensten per week bij de dierenambulance. Dit geeft mij veel voldoening. Het is deze periode heel erg druk bij de dierenambulance. De diensten zijn ook lang en pittig. Om een voorbeeld te noemen: Waar normaal tijdens een avond/nachtdienst 2-3 ritten worden gereden, had ik tijdens de meest recente zeven ritten. De avond/nachtdienst daarvoor waren dat er negen.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>