Tijdje niets gepost

Vanwege drukte en andere prioriteiten ben ik de laatste maanden niet echt toegekomen aan het goed bijhouden van deze weblog. Ik vind dat een beetje jammer.

Ik ben nog steeds erg druk bezig met de dierenambulance. Daarnaast hard op zoek naar iets betaalds en ook nog eens proberen stabiel te leven. Dit lukt niet altijd.

De teller van de dierenambulance staat dit jaar inmiddels op 339 dieren die ik gered/gezien/vervoerd/enz. heb. Inmiddels heb ik 59 diensten gedraaid.

Een vlugge top 3:

1: 48 duiven

2: 37 zwerfhonden

3: 35 meeuwen

Bijzondere ritten dit jaar zover waren enkele zeldzamere vogels, waaronder bijvoorbeeld een gierzwaluw. Hiervan zijn nog maar een paar honderd broedparen in Nederland te vinden. Helaas ook verschillende gevallen van dierenleed gezien. Dit jaar heb ik bijvoorbeeld een aantal keren een gedumpt konijn van straat gehaald. Dit konijn heeft dan eigenlijk geluk, want een tam konijn overleefd het niet lang in het wild. Roofdieren (vossen bv.) hebben een makkelijke aan deze konijnen.

Ik hoop dat ik weer vaker een berichtje zal plaatsen de komende tijd.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

1 reactie op “Tijdje niets gepost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>