19 december 2012: rustig avondje (en kerstwens)

Als het aan de Maya’s ligt word dit vermoedelijk mijn laatste inbreng op deze site. Gelukkig geloof ik er niet in maar je weet maar nooit :-)

Deze avond had ik twee ritjes. Eigenlijk eentje maar daar kom ik straks op terug.

Mijn eerste rit was helaas een minder leuke. Ik werd geroepen naar een aangereden kat. Bij aankomst bleek de kat helaas overleden te zijn. De chipcontrole was helaas ook negatief en de kat droeg geen halsbandje. Ik kon dus niets anders doen dan deze kat af te leggen bij het dierenasiel. Het betrof een volledige schildpad gekleurde kat.

Net als afgelopen keer kreeg ik een ritje welke niet was afgemeld door de melder toen bleek dat de rit niet meer nodig was. Een beetje jammer.

Zoals je ziet was het een rustige dienst. Voorlopig ben ik een paar dagen vrij, vanwege de kerst enzo. Ik wil hierbij iedereen dus een fijne kerst toewensen en ook een veilig oud en nieuw. Oud en nieuw wordt vermoedelijk mijn eerstvolgende dienst.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>