Deel 2: agressie rond het speelveld

Gisteren een stille tocht en dit weekeinde geen amateurwedstrijden. Een goede zaak.

Vele clubs besloten om toch hun deuren te openen om te discussieren over hoe nu verder. Dit vond ik ook een goede zaak. Helaas bleek het animo voor zo’n discussie niet overal even goed. Zo kwam er bij de voetbalvereniging waar ik mijn wedstrijden fluit bijna niemand.

Vanwege het weer denk ik dat komend weekeinde de voetbalvelden in het amateurvoetbal wederom leeg zullen blijven. Ik denk dat er pas in 2013 dus leering uit de gehouden bijeenkomsten getrokken kan worden.

Ik ben benieuwd!

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

1 reactie op “Deel 2: agressie rond het speelveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>