Een hobby die ik nog steeds doe: amateur voetbalscheidsrechter

Ik ben amateur voetbalscheidsrechter sinds het seizoen 2007/2008. Ik ga dus al heel wat jaartjes mee. Ik fluit alles: van de kleinste jeugd tot senioren. Senioren fluit ik de reserve elftallen. Soms is dat 3e klasse reserve en de andere keer is dat 7e klasse reserve. Bij de eerste categorie wordt er al goed gevoetbald en bij de laatste categorie is mijn inziens de zg. 3e helft het belangrijkst.

Hoe hoger het niveau, hoe leuker ik het vind. Ik heb in het verleden een aantal wedstrijden uit de A-categorie (zeg maar beter dan 3e klasse reserve) gefloten en deze vond ik erg fijn om te fluiten. Administratief gezien niet, omdat je meer moet bijhouden tijdens een wedstrijd maar sportief gezien wel.

Dit seizoen (2016/2017) heb ik tot nu toe 24 senioren wedstrijden gefloten. Nu de winterstop voorbij is, alhoewel dit weekeinde …. :-), gaat het seizoen weer vol van start. Ik hoop op nog een paar leuke wedstrijden.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>